Onze adviseurs

Heeredwinger Advies is een maatschap met drie samenwerkende, zelfstandige bedrijven: Jacques Heldoorn, Mirjam Smit en Sara Plaut. Even kort voorstellen:

Jacques Heldoorn

Door anderen vaak getypeerd als onderzoekend, inspirerend en confronterend. Bij hem is iedereen van harte welkom voor een gesprek over werk en carrière. Stevige achtergrond als (interim)-manager en adviseur in uiteenlopende contexten. Vanaf 1999 gepassioneerd bezig met carrière- en organisatieontwikkeling vanuit gerijpte opvattingen en een uitstekend gevoel voor de ‘thermiek’ van organisaties. Veel mensen hebben mogen profiteren van zijn gedegen netwerk. Zijn dagen zijn behoorlijk gevuld met individueel carrièreadvies en met het vervullen van vaak complexe staf- en managementposities.

Stuur een e-mail

Mirjam Smit

Mirjam heeft een financieel economische achtergrond. Zij werkte als controller in zowel non profit als profit organisaties. Vanaf 1999 is zij werkzaam als trainer, coach en carrièreadviseur. Teams en individuen worden geholpen met haar scherpe diagnostiek en no-nonsense aanpak, die gekenmerkt wordt door vasthoudendheid en creativiteit. Het concrete resultaat staat hierbij altijd voorop.

Stuur een e-mail